Friday, 12 November 2010

Today was really tired

Harini..pagi2 lagi aq sudah dikejutkn oleh ibu.Penat semalam tidur pukur 1 lebih tidak ilang2 lagi..
Dikerah juga tenaga..aq harus bersiap utk ke majlis graduation adik aq Dina yg masih tadika..

First of all,kene la aq make-up dia dlu coz die yg knew at persembahan..
Pastu,tros enter bilik air..10 min aq kt dlm tu..aq keluar pon sebab ibu sroh cepat
Sebab kene smpi ke tempat tersebut ‘dewan SMK Sri Dungun’on time,..10 min..baju silih berganti..tak tahu ak x tw mane satu nk pakai,sume nyer tidak sesuai..akhirnye,t-shirt yg cukup simple mimple,berserta seluar jeans biru menjadi pilihan ku..\
Skang ni kes tudung pula,tudung kali ni aq berhasrat pki t.bawal...asyik pki tudung sarung je..dah bosan..

Sampai saje di sane..kerusi dah penuh..kene la amik n carik kerusi..mata aq tertangkap khas pada keluarge Perancis..yela,aq kn x pernah pergi luar Negara,jadi bile nmpx jer org putih tu...aq jd lain la sket..ngee~..
Setelah akhirnye persembahan,kiterg dapat la 1 voucher Mcd Happy Meal...
Jadi kenderaan pacuan 4 rodaku menghala ke Dungun...Punye la ramai org..*ngee~,sbrnyer bdaq sklh adik aq yg rmi pergi...*

Terpakse la beratur..setelah hamper 30 min beratur.;.aq dah la membeli makanan..adik aq dina aq bagi je yg happy meal tu...aq,mak aq n adik laki aq,masing2 order BiG MaC Set....~murah saje...
Balik jer rumah...aq  kne kemas rumah pulak..bru jer cdg nk berfacebooking...namun,nok wat guaner,,,umah ditinggalkn bersepah pagi tadi..lepas kemas je..aq tros terlelap kt ruang tamu..mmg penat giloer.la..smpi solat zohor pon lewat....

Selepas tidur-tiduran,bru lah hamba bias berbloggering...ngee~


Thanks For Reading

No comments: