Sunday, 6 February 2011

Blog Saya Kemas Dan Pinky

 *tekan banner kalau nak join*

Syarat-syaratnya ialah ::
Mesti follow blog ikha >>Di Sini<<


syarat-syaratnya
Ambil banner contest ini oke ?

Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..

Blog mestilah kemas..

Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke..

Buat entry pasal contest ni.. 

Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!)

Kontest akan terbatal jika kurang sepuluh penyertaan

Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*

Oke , hadiah ??
Tempat pertama : Topup Rm 30 
Tempat kedua : Topup Rm 15
Tempat ketiga : Topup Rm 5
Saya tag kan kepada
Nufa Khira
Adhra
Mia
Adira Jamal

Thanks For Reading

1 comment: