Sunday, 20 February 2011

Sedihnye

Hallo3..readers~n my friend..
Assalamualaikum for the muslims..
Today’s entry is a little bit complicated yeah..
Siapa yang makan cili,dia terasa pedasnya..
First..sakit hati!
Kepada Danial Putra..awak ni kenapa tak habis-habis buang saya dari jadi rakan DI FB..
A’ah..??k..k..
K fine..anggap jerlah kita tak pernah kenal and tak pernah 1 sekolah and tak pernah 1 kelas..
Deal..??saya anggap awak terima ‘deal’ saya ni..Yela,semua orang ada hak nak buang rakannye sesuka hati an..an..so,lantak ko lah..~I’ll fed up..
Yela,bila dah dpt kwn baru yg cerdik tuh.kawan yg tak dpt msok sbp ni dilupakan an..mudahnye~
Second,Tak Nak kawan juga ke.??[tajuknye]
To Siti Sara..i just wanna to ask why you block your blog from me..
Or maybe u also don’t want to be my friend anymore..
Awak tahu ta..saya terasa sangat la sangat…I though we are best friend..’
But now I’m wrong..u and with your new friend right..?
Walaupun saya buat cam tak layan awak je kt fb tak bermakna saya tak nak kawan awk..
Tapi dengan block your blog from me..membuatkan saya tak tahu perkembangan awak..
What happen to you..k fine..
Maybe you hiding me from your personal matter right..?
Whateva..~
Yela,siapalah saya an..
My hope is:saya nak jumpa dengan Siti Sara yang berumur 12 tahun dan bukan 2 tahun selepasnye yakni 14 tahun..i’m still finding MY Siti Sara..
From Idayu:always miss the memories..
Next::::Hati terguris
Asal lah harini banyak sangat pasal terguris hati dekat entry aku nieh..
Kali ni about my father pula..
Kejadiannya bermula gini:
Saya:Ayah,ada rupa bentuk batik tak kakak buat ni?
Ayah:Kamu kene sedar yang kamu ni tak ada bakal seni ..
Then,hati aku terasa sangat..Aku terus masuk bilik dan menahan diri untuk menangis but 20second later..i’ve cry..
I don want that answer..i just want to know whether is its ok or not..i realized and really realized that I don have talent.;.
Aku tidak membenci ayah aku untuk berkata begitu.tapi siapalah aku untuk melawan arus air mata.
Salahkah aku untuk terasa hati.??
Aku pun tidak tahu..Waktu zaman primary school..akutak fikir pasal apa orang lain cakap.
Tidak kiralah mengata ke apa..but what happen in secondary school..
Dulu..
Hati aku bole dikatakan umpama span...[sesuai ke ngan span tuh?]whateva
Sekali ditoreh pon taka de kesan apa-apa..
Tapi kini,umpama kulit bayi[lagilah pelik]
Toreh sikit pon sudah mninggalkan parut yang mendalam..
And I really hate that feelings..
What happen to me..~
Mungkin disebabkan hormon yang tidak tentu kot..ye dop..??maybe lah kan..
Dahl ah..cepatlah berakhir episode sedih untuk hari ni..
p/s:sorry kengkawan..tidak dapat hadir perarakan maulidur rasul tu coz tak de baju nak pakai sprti yg ditetapkan..
Ditulis pada 17/2/2011
Dipost pada:TENGOK LAH KAN BAWAH TUH..HAHA
Akhir kata
<u> Siapa makan cili dia terasa pedasnya  </u>
To sara and danial,if you read this entry.;.soory for the harsh word..i just wanna both of you know my feelings..
 sorry..this entry just hanya mengikut perasaan lorh

Thanks For Reading

No comments: