Monday, 14 March 2011

I'm a failure person

 
Wow..such a long time !!
Hehe..A very good evening and assalamualaikum for muslims..
Thanks god..akhirnye dpt jugak bukak laptop ni..
Banyak bende yg happy and sad berlaku sepanjang dua minggu ni tapi tak dapat nk dikongsikan bersama blog tersayang..muahaha..sob..sob..
Meh la saya ceritakan dengan sepintas lalu..
Minggu lepas saya kene jadi promoter pss…~
For the first in secondary school (!)
Sya kene cakap kat rostrom{ btol ke ejaan ni}
Ala..ala beralah lah yer,..!
Malu nyer..Allah saje lah yg tahu..
Lebih menggerunkan,ade lah beberape wajah yg seolah-olah nk mengetawekan KAMI!!.
I’m was jolly shock on that time..
Dah lah..malas nk cerita lebih2…wat takut je
p/s minggu dpn kne buat lagi..skrg ni tngk reka skrip lah ni

Beberape hari kemudian,saya ada latihan b.tmpr..akhirnye ade lah jugk latihan..puas pujuk ckg..!
Balik jerk rumah,,mak oii..!sengal sendi2 badan ni..
Tu lah,lame sgt tak bersenam..ni lah jadinye..

Hari khAMis pulak..the sad moment come..!
FoR ThE fIrSt In MY LIfE I’M Fail in MaTH..!
Im A FAILure peRsOn..
Sedih nye tahap cipan..
OKe..i admitted it..sy ni tak brape minat math..
Jadi walaupon saya focus 99% kt kelas..
Masih lagi payah nak dapat..mmg la..minda dah salah..
Tambahan malas lah pulak tengok buku math..yg sedihnye..mate plajaran lain elok je skor top..tibe2 math..huh..rmi jugk yg heran..yekew..??
Haha..ehem!huhu..
Yang paling menyayat hati..kalau saya tak dapat A untuk exam yg akan dtg..
Mak saya tak bagi saya ikut family pergi holiday di Bangkok bulan 6 nanti..
Bertapa sedihnye hati ku ini..work hard,work smat..!
p/s ayat nak sedapkan hati ni..
Orang yang Berjaya pernah melalui kegagalan..
Oke2..pegang kata2 tuh Idayu..!you can doit..
Oke..see you went I see you
Tadda…wasalam
 

Thanks For Reading

2 comments:

Rahimah said...

Rahimah: Practise make perfect!!!! ;)

Nurul Idayu said...

yeah..sokong2!!walaupon sedih