Friday, 22 April 2011

Cerita Paling Seram

 


Semua orang ada kisah seram..Saya pun ada juga.Mungkin bagi sesiapa yang membacanya tidak merasa seram tetapi yang mengalaminya akan terketar lutut.

Kisahnya bermula pada suatu malam pada tahun 2009..Waktu itu,aku sedang menyertai perkhemah 'keris emas pengakap'.Pada suatu malam,para guru mengejutkan para peserta dan menyuruh kami merentasi hutan banat di situ.
 Kami dibahagikan kepada beberapa kumpulan..Setelah berjalan dalam 30 minit gitu..Kami tiba di tanah perkuburan.Pada mulanya,kami tidak perasan sama sekali kerana keadaan jalan yang agak daif serta tidak mempunyai lampu jalan.Tapi suasana kubur itu tetap menegakkan bulu roma saya.Dingin saja di situ.Kami teruskan perjalanan dan sampai di suatu lorong yg kami sendiri tidak tahu di mana..belakang ada kubur,depan ada hutan..Sedihnya..!Tiba-tiba,terdengar suara menjerit dan kami amat pasti suara itu drpd kumpulan lain.Sungguh nyaring sekali suara itu..!Tiba-tiba ada sergahan dari belakang..! !...Dan tahukah kamu sergahan apa itu.............!!
BAYANG-BAYANG KAN LAH...!kerana saya sendiri tidak tergamak untuk menoleh kebelakang.

SYARAT-SYARAT

  1. wajib follow blog AZURIN RAMLI dan AZIM NICK. * kalau tak follow,pernyertaan akan direject !
  2. buat satu entry mengenai ;CERITA PALING SERAM anda ! tak kesah la cerita pengalaman sendiri atau cerita rekaan semata mata. * better pengalaman anda sendiri laa yee
  3. sila letakkan banner contest di bawah ni lepas entry yang korang buat tuh yee..!! jangan lupa !
  4. kalau nak letak gambar atas tu pun boleh tapi make sure link kan yeee :)
  5.  hantar url post korg di blog comment AZIM tau...
  6. kalau pernyertaan kurang 10 , automatik contest nie dibatalkan     
TARIKH TUTUP : 15 APRIL - 29 MEI 2011
HADIAH : CANDLE LIGHT DINNER DGN HANTU KAK LIMAH 
           

 *tipu jaa.hadiahnya MISTERI ! (2 pemenang ) 



Thanks For Reading

4 comments:

FaRhaNa said...

wah idayu takut juga aku bacanya
kat skh nanti ceritalah yer cerita ni dgn detail kat aku nasib baik kau ddk sebelah meja aku jer..nanti aku ajarkan mt kat kau hahaha itu ganjarannya

Nurul Idayu said...

oke2..beres..
berdebar ak nk refresh kisah silam nie..:)
hehe..tq kerana ingin mnjdi salah satu mentor aku..

Muhammad Azim said...

menyeramkan betul , uish uish , okey okey , anyway , thanks sebab sudi join ^^ selalu la jenguk ye blog www.weirdslife.blogspot.com ini ^^

Nurul Idayu said...

oke..beres sjew.. :)