Monday, 6 June 2011

Kontest Blog Paling Simple Tapi Cun By Inas Syuhaidah

Hai semua.Kali ni Idayu join kontest lagi.Kontest ni dianjurkan oleh Inas
Meh lah join ramai-ramai.
*nak join tekan banner*

Syarat-syaratnya mudah saja

Syarat-Syarat Contest Ini :
1-Follow  blog Inas
2-Mesti ada blog
3-Copy header lepas tu letak kat entry korang dan jangan lupa linkkan ke blog inas.

4-Buat satu entry . Tajuknye 'Contest Paling Simple Tapi Cun by Inas Syuhaidah'
5-Tag 2 blogger , pastikan dia tahu
6-Buatlah review tentang blog inas nie , nak kutuk pon boleh , nak puji pon boleh ..
7-Dah siap !!! Letak korang punya link entry tu dekat ruang komen
8-Lepas tu , letak header tu dekat sidebar dan linkkan ke blog inas. 
Tarikh Tutup : 31 Ogos 2011

Hadiah :

Tempat Pertama : Header , edit blog , direview blognya dan dijadikan sticky post selama sepuluh hari . 
Tempat Kedua : Topup RM 10 , header , direview blognya dan dijadikan sticky post selama 24 jam. 
Tempat Ketiga : Topup RM 5 , direview blognya dan dijadikan sticky post selama 12 jam . 
5 blogger bertuah akan dijadikan bloglist inas  *hadiah mungkin akan ditambah ... tunggu ya :)  
Jadi saya mau tag kepada
Nufa Khira
Fadlin

Yang Pasal Review tu saya just mahu cakap yang header blog Inas yang hello kitty tu cute banget!Mantop
Tapi sorry eh Idayu nak cakap 1 benda yang font blog Inas memeningkan mata rabun Idayu nak baca.*Soory.

Thanks For Reading

2 comments:

Inas Taylor Gee said...

idayu ,, thanz ye join :)

Idayu said...

Oke je :)