Friday, 29 July 2011

I will miss him. Really miss Harry

I think i really miss Harry Potter's film ... I've grown with Harry Potter. eceh..speaking tuu
Oke stop! Malas nak speaking lebih-lebih. Aku dari kecik tengok cerita Harry Potter. Membesar pon dengan Harry. Tapi rasa macam cepat je dia besar.
Bila tamat je cerita yang terakhir ni. Tamat lah riwayat hidup dia.
Rindu Harry tapi aku tak rindu Danial Radcliffe. HOHO
' Dia kecik, aku kecik'
' Dia besar , aku besar sikit '
Cerita dia bergerak sealiran dengan diary hidupku

Petang tadi for the first time in my life. I went to cinema.. Fuh.. Pengalaman tu. Selama ni payah benor nak pujuk ayah aku pergi cinema. Dengan strategi yang mantop lagi padu. Boleh pon pujuk.. Ni kan cerita favourite aku. For sure tak nak dilepaskan begitu sahaja.

Kalau aku pujuk memang tak jadi pergi dah ni. So aku menyuruh adik aku yang terlebih gedik manja tu pujuk ayah aku. So berhasil lah kan.

Anak-anak Harry Potter ada sorang yang hansem woo! Hehe.. Yang no 2 tu.. Albus Severus Potter .. 
Memang aku suka pulak tengok muka budak tu. Muka innocence.

Nampaknya bila zaman aku dah tua nanti.. cerita dekat cucu cicik pasal Harry Potter ni. For sure dorang tak kenal. Lainlah kalau dia hidupkan balik Harry Potter tu macam P. Ramlee ..

Nanti bila aku dah besar... aku harap sangat aku ingat balik kisah zaman kecik aku dan for sure cerita Harry Potter ni. Minta-minta tak lah lupa ingatan nanti.
Thanks For Reading

6 comments:

Saraaa Leen said...

Untungg laa dapat tengok Harry potter heee :D

Hunnym Syot 美智子 said...

hehe.. nice laa dayu..
akak pown rindu kat harry jugak naty :(


http://irsyanim.blogspot.com/2011/07/selamat-berpuasa.html

Idayu Harun said...

@Hunnym Syot

mmg rindu.. hrp2 ada smbungan psl anak dia pulak.. hehe

Idayu Harun said...

@Siti Sara

mujur dapat pujuk :)

EKIN said...

ekin pun suka potter.. jum berebut dua jum.ahahha.. suka gila cita 2, sanggup ulang many times.~

Idayu Harun said...

@Ekin

tu lah pasal.. redah jer :)