Friday, 8 July 2011

Kena terus berusaha

Aku ni kadang-kadang terdetik jugak sesuatu yang tak berapa baik.
 For sure lah terdetik sikit. Aku tengok blog orang lain baru 6 bulan ke 1 tahun cam blog Kak Yuyu dah beribu follower.
Tapi aku dah 3 TAHUN berblogger still 200 lebih je follower.
Blog ni aku buat pada 7/ 11 /2009.
I think 3 years doesn't suit to call new blogger right. Aku ni rasa cam dah lama je berblogger ni tapi follower,traffic,entri still freshie. Malah ada blogger baru yang lagi banyak traffic daripada aku.

Memang aku perlu memperbaiki corak penulisan lorh. Tapi memang diakui aku ni tak berapa berbakat dalam penulisan...

- luahan hati semata-mata -
Thanks For Reading

4 comments:

Ash Shikano said...

keep up beb!

Idayu said...

insyaalah..

NUR AIN AZMAN said...

good luck awak ^^

Idayu said...

insyaalah sekali lagi :)
masa yg menentukan segalanya