Friday, 29 July 2011

SEGMEN - Jom Blogwalking Bersama Zoul

blogwalking bersama ZouL,autoblogwalking,software blogwalking,teknik mudah blogwalking,cara cepat dapat traffik ke blog
Hai.. hallo !
Kali ini Idayu nak join Segmen Blogwalking ni hah
Ini kali kedua idayu join segmen.
Baik cepat sebelum terlambat !
Cuma ada 50 tempat 
dan tarikh tamat nye pada 31 JULAI ...


Thanks For Reading

9 comments:

diana said...

mcam menarik je..
nak terjah..:)

Idayu Harun said...

bgoslah..

jom terjah ramai2

ZouL said...

Thanks idayu sebab join.nanti ZOuL masukan okey.internet siput lak malam2 ni..hehe.yang kat komen tu ade tulis jangan tinggal sebarang link kan? yang tu utk "anchor text" yang spamming je.sebab takot nnt blog ZOuL di tuduh Google sebagai blog spam lak sebab bnyk sngt link kt komen.tu je.kalau letak link mcm dayu buat tak pe kot..

Idayu Harun said...

@Zoul

owh .. paham2 :D

CNK said...

dah join! yeayyy!!! :)

ZouL said...

idayu.tarikh tutup sudah dipanjangkan tau..dari 31 July 2011 menjadi 31 August 2011 jam 11.59pm.Had limit masih lagi 50 orang.

i'm ezza haniza said...

haiii..datang sini :)

visit me back yaa!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

lilydamia said...

macam dah buat, tapi macam tak dilayan...tau lah blog kita burok ! apalah zoul tu

mr.oren said...

bgus2...mr.oren rujuk blog anda untuk dpt idea post..hahaha

ronda2 blog anda smbil menikmati coklat..nyam2~