Thursday, 22 September 2011

Blog Jadi Berat Tiba-tiba

Memang aku takde mood giler nak tulis apa-apa hari ni.

Tadi aku chek berat blog dekat iwebtool dan angka berat aku ialah 412.kb

Memang gila berat siot.. korang rasa berat tak time bukak blog ni ?
Aku memang tengah tension gila. Berat blog ni seolah-olah ada dua blog lagi bertindan atasnya.

Tak pernah seberat ini. Biasanya 50kb / 80 kb je.

So, ada penyelesaian kepada masalah yang tiba-tiba muncul ni ?? owh,please help me
 Nak nangis rasa. Mak aku asyik bagi tekanan suruh tutup laptop.

Memang tak senang duduk kalau macam ni terus
Thanks For Reading

No comments: