Sunday, 25 September 2011

Kontest Blog Hot & Cool by : Anis Maisarah


Assalamualaikum ..
hehe .. Ayu ada join 1 kontest ni. Macam best je so korang pon meh la join sama-sama ...

Korang rasa blog korang cool ?? Hot ?? so kom masuk.
Tak payah la nak pikir banyak-banyak

Oke .. syarat-syarat kontest ni mudah dan senang je woo !

  • follow AM Blog! (tak wajib)
  • buat entri pasal kontest ni
  • pemenang 3 org.. :)
  • contest mula dari -- 22/9/2011-20/10/2011
  • hantar link entry tuh (bkn url blog ok)
  • tampal banner skali ;)
  • 100 bloggers~
  • kalo byk tag! menang satu doodle!
  • tag 2 bloggers (makesure dieorang tahu)
Senang kan ?? Hah !

Cara nak menang pulak


how to win? 
  1. kemas and tersusun..:)
  1. pndai bodek di entry:D

Hadiahnya pon gempak hebat dan best terhangat di pasaran. Amboii.. Yang pasti ada hadiah doodle
wipee .. hehe..

Kalau nak tahu hadiah .. join lah sekali eh .. eh ..
tekan je banner tu
tidak pon tekan bawah ni
Kontest

p/s : Menang atau kalah pikir kemudian. Kalau ada rezeki, menang lah kan.


Ayu nak tag kepada
 ermm.. sape erk ?? hah !



Oke .. kerja tag beres. ...
Mak oii.. hampir semua link classmate yang aku ingat aku letak.

So , esok hebohkan di kelas 2IBS 1 ye kawan-kawan.
Idayu tag korang ... korang ... dan korang ..

hikhoks..

Thanks For Reading

1 comment:

Hunnym Syot 美智子 said...

rajen dye join contest-2 ney :)


http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/ohh-dato-irsyad.html