Monday, 5 September 2011

Lepas raya ni kot

Hai peeps ....

Aku rasa lah kan.. lepas raya ni nak buat perubahan besar-besaran punya !!
sengaja pilih lepas syawal ni. Daripada green aku bertukar kepada pink balik .. hehe

Dan maybe link pon aku akan tukar. Ada idea tak nak tular link apa ??

cepat ! cepat ! hehe ..........................................

apalah yang akan terjadi nanti.
Thanks For Reading

3 comments:

nur @f!f@h...:)XD said...

nak tkr link ke..??hb.s lps ni dah x leh bukak blog u.

Idayu Harun said...

takpe.. nanti sy inform dulu link yang nk ditukar tu :)

teruskan lah ye dtg ke blog tak seberapa ni

nur @f!f@h...:)XD said...

okay..=D