Thursday, 13 October 2011

Footer Freebies Part 4 .. special for anonymouse

Assalamualaikum

erk ? betul ke aku eja cik anon ni.
Well , hari tu aku ada dapat feedback from someone yang bernama anon.


So .. aku memang orang yang baik hati so aku buat. Lagipun ni time aku buat footer freebies ni.










nak kata cantik biasa-biasa je . Aku bukan orang yang kreatif dan inovatif . Sekadar tahu yang basic je la

p/s : Miss Anon , why do you use ANON ?? ala , tulis la nama ke , blog ke boleh saya feedback awak. Saya tak marah pon awak nak suruh saya buat purple and blue. * erk, apa kaitannya ? oke3 .. berbalik. Thanks bagi opinion =D  .. jangan segan silu datang sini lagi ye  : )

p/s lagi : sesiapa nak amik , silakan jangan malu jangan segan.
Saya memang nak buat benda ni sebagai freebies  >__<


Thanks For Reading

No comments: