Friday, 22 April 2011

Kontest Blog Paling Wonderful

 
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
  2. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
  3. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  5. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??
 Saya Nak Tag kepada
 
 

Thanks For Reading

2 comments:

Nadia Johary said...

Thank you for joining this contest,.btw, good luck and all the best!! XD

Nurul Idayu said...

thanks for comment :)