Saturday, 2 July 2011

Petang Yang Boring -,-

Hai semua ! Korang tengah boring ke ?? Alamak..entri ni pon boring jugak.. Sorry lah ye tak dapat nak buat awak hilang rasa boring.

Petang tadi family parent nak pergi jogging. Dalam niat ada hati dah ni nak usha blog kejap memandangkan parent keluar .. Niat dah jahat ni. Tapi mak pula dah suruh jaga baby. So kena ikut lah ni ??
OMG . Idayu once she said no and it still no.
Aku pon tolak lah mentah-mentah cadangan mak aku tuh. Cis,malas aku nak jadi babysitter petang-petang ni.

Tak pasal-pasal pulah dah mak aku suruh beli aiskream pastu makan ngan adik dekat taman belakang rumah ni.
Huft =,= . Macam-macam lah mak aku ni.

ON THE WAY DI KEDAI
Ada sorang mamat nih selamba jer beli rokok. I know lah rokok tuh halal orp .. Tapi bukan memudaratkan kesihatan ke..? Makruh lah kan.. Whatever.
Masalahnya dia tu muda lagi. Sekali imbas aku dah tahu bawah 17 tahun punya budak. Mamat tu tak de lah tinggi mana. Muka pon freshie lagi. Bibir dah hitam. Beli rokok dua batang je bersamaan RM1 ..
Napa cik abang ?? Tak da duit ke nak beli 1 kotak tuh. Alang-alang dah hisap kan. (jahatnya luahan hati)

Aku pon pastu dengan terkedek-kedeknya bawak adik aku pergi taman belakang makan aiskream coklat. Yum....yumm! hahahaha

Mulut memang comot lah. Cadangnya nak main tali skipping sekali. Tapi ada lah pulak sekumpulan mamat kacau daun. Sibuk sangat lah dorang main gitar. -,-
Last-last balik rumah tengok Shinchan...!haha

Best tau tengok Shinchan. Meh, saya nak promote cerita ni tau. Mari-mari,jangan lupa tengok sekali Doraemon.

p/s : Mak kita puji lah kita beli tudung yang ngetop. Memang mahal  murah gilerr.. Cuba korang teka berapa. Siapa betul kita promote blog korang dekat blog kita yang tak seberapa ni selama seminggu. Amacam..? Yang dah tau tu shhhhhhhh...senyap sudah la.. Hahaha

Wasalam.
Thanks For Reading

2 comments:

AmyZana said...

hahaha. standard lah akak...dak laki zaman sekarang =.=

Idayu said...

mmg standard tapi menyampah benor lah tengoknya..haha
mmg kena reject awal2 lah dengan saya.