Friday, 12 August 2011

Ohmaigod ! beratnye ko NYAH !

Hai korang !
Aku memang berada dalam keadaan yang teramat pening !
Lepas sebulan aku chek. Blog aku dah melebih 100 KB ..
Macam-macam dah aku buat untuk maintain below 100.. 
macam-macam dah buang. tapi still tak berganjak je nombor tu.


Nak bukti ??


nI HAh toh!






Aku terkejut badak melihatnya. Selama ni aku chek biasanya dalam lingkungan 80 lebih je

So aku amik keputusan buang iklan percuma .. dan chatbox tergantung. tapi still berat.




aku punya widget pon dah sikit.
aku punye post pon dah dikurangkan ..
But still heavy !

p/ss : sory eh kepada pengunjung blog ni kalau rasa berat. Sorry sangat - sangat..

entri dihupdate semula

Aku tak pasti ini kenyataan atau pun tidak.
Lepas aku frust menonggeng tengok blog aku berat.
Aku amik keputusan tekan butang CHECK
banyak kali dekat iwebtool tu
Orang frust memey selalu buat gitu

dan hasilnya keluar ni

haha.. ketawa jahat mula berkumandang
Act .. mana satu yang betul ni.
Yang dekat lebih 100 KB atau yang 67 KB ni ??
Korang yang bukak blog aku ni rasa yang mana satu ?
Kalau loading nye cepat ... yg 67 tu kot.

whatever....
pening suda




Thanks For Reading

1 comment:

ZouL said...

sebab ade cookies kot.tu yg lain2 tu..cuba clear cookies semua2 baru check..rasanya ringan je blog ni sebab laju je loading..