Tuesday, 30 August 2011

Segmen : ‘Suka atau tidak’ bergambar.


Senang je. Terbuka kepada sesiapa. Boleh join lebih-lebih lagi kalau tak de idea nak post something.

Cuma tulis ‘suka/tidak bergambar dan nyatakan sebabnya. Tag paling min 1.

Ni jawapan Idayu ye..

Tidak Suka Bergambar…
Aku tak suka bergambar kerana merasakan diri tak fotogenit. Serius dan aku sedar diri. Kebanyakkan kalau gambar tu jadi comey selepas disnap berpuluh kali. Sungguh memenatkan. Gambar pesbuk pon terpaksa search kt tenet.
Lagi sebab aku rasa yang aku ni tak chantex. Kalau orang chantex or fotogenit. Mesti best amik gambar. Camera aku pulak jenis yang Nampak segala cacat cela dimuka. Menambahkan kesengsaraan bergambar. Kalau ada satu jerawat. Memey jelas lah jerawat to ..

OH NOOOOOO !!


So jom ramai-ramai join memeriahkan nye.. my first segmen. Dan aku rasa ni tak layak dipanggil ssegmen or wtever.. lagipun mesti rmi snap sana sini sempena raya an..

Thanks For Reading

2 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

dayuu.. akak nak taw laa font kat header dayu tuw :)

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari rayee dikk..

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/syawal-kedua-telah-berubah-wajah.html