Sunday, 11 September 2011

Akhirnya : Its finish 'New Body'

Assalamualaikum ...........................................................................
Happy sangat-sangat. Walaupun mungkin biasa-biasa je. Tapi aku tetap bersyukur. Memang penat betul aku nak edit semula blog ni guna template yang aku tak pernah pakai sebelum ni.

Manyak rintangan nak hias semula. Paling kuat penentangan ialah mak aku. Siap sorok berukband tak nak bagi ak on9.

Dan aku pun kena pujuk mak aku giler-giler sampai mak aku suruh siang ikan. Itulah dendanya. Siang ikan memang senang * eceh.. ahaha.
Tapi aku geli lah nak pegang segala usus-usus ikan yang bewarna merah. Muek.. ~ erh !! Tapi aku gagahkan jugak. Siang ikan sambil tutup mata. hoho

Memang tak layak dibuat calon menantu.

Berkenaan tema blog ini. Aku sengaja letak

Love NZ Bula
Ada benda yang nostalgia berkenan nama tu. Tu nama diary aku. Diary sekolah rendah yang banyak menyimpan kenangan. Tapi segala isi kandungannya telah aku koyakkan dengan penuh perasaan.

Mana tak nyer ... adik aku boleh ter-jumpa kunci diary tu. Dan dengan sengaja membukanya serta menghebahkan keseluruh isi rumah. Malu !! Tapi aku buat muka dunno... muka bluurr.. aku memang terer buat muka blurr ni. Mak aku asyik sengih je.

Tapi mujur mak aku back up aku. She says :
'Biarlah kakak nak minat 'si dia' tu. Hansem ape....

Hah ! haha.. malu siot.. tapi aku tak kesah pun. Selama ni mana aku pernah serius bab perhubungan ni. Aku minat sekadar minat. Idak pun minat selama 1minggu time pergi kursus kecemerlangan UPSR dulu. Sekejap je. Pastu not even his name aku ingat. Semua jadi blurrr..

Tapi tu zaman budak-budak la. sekarang ni pun aku budak-budak lagi okey .. ~
Mungkin someday aku akan paham , erti percintaan.. EWAHH

GILA GELI SIOT!! agaknya bila aku nak matured dalam erti kata sebenarnya yeh.. teringin jugak nak rasa =D

Tengok .. ! cerita pasal body blog baru dah merapu kepada kisah memori. Macam-macam.

Yang pasti tema colour nya pink ~... owh i like it.
See you next time

  ************** see you when i see you ********************
Thanks For Reading

1 comment:

Saraaa Leen said...

Untung laa blog dah lawa . Comel gilaaa weh blog kau