Monday, 31 January 2011

Geram ngoh..!

Assalamualaikum semua,hari ini saya mahu bercakap  sempena dengan Penipuan Aaron Mohamed.Kononnya daripada USA lah.Sungguh pandai mereka buat lawak.Padahal budak Aizek je.Mungkin mereka kempunan nak pergi Usa.Mungkin?
Tapi apa-apa hal pun,saya rasa geram sangat.Kecewa pun ada.Maklumlah,ORANG yang mengaku jadi Aaron tu dengar cerita ‘dari kristian tapi masuk islam’
Kesahihan khabar  ini tidak dikenal pasti..Tapi yang pastinya,apa kaitan mereka dengan Rahimah.Sangat pelik tapi benar.Dan malas nak ulas lanjut.Kalau nak ulas,senang saja.Tapi malas la pula
Anyway/..next story..!
Petang tadi lah kan..aku ikut lah kengkawan aku nak beli Mat Salai..Pastu diorg melintas dlu..lah aku tkot nk melintas[sng cter ckp x reti nk melintas jln]
Dorg pon ketawakn lah aku..then,khira dgn baik hatinya pgi kt aku n pimpin tgn aku cam bdaq kecik..huhu..lawak ke..?x lawakkn tpi dorg ketawa kn aku sekuat hati..Nak nangews rsew..!!Pastu my daddy come..!Dengan tergesa-gesanya amik lah beg..Bile nak smpi rumah je..!Suddenly~baru sedar buku log sains aku dah tercicir..mujur lah kwn2 aku tolong simpankn…Kalau dorg biarkan..?Ape yg aku nk buat yeah..?
Hmm..aku tak akan kwn ngan dorg lgi..tulah kot kemungkinannya,,Mmmg dorg truly fwens la..muahaha~dah lah..stop3..takowt termsok arena merepek pulak..


Thanks For Reading

1 comment:

Professor Hanan said...

jalan2 di sini..hehe,btw follow me back kalau tak follow agy