Monday, 30 May 2011

Tips Buang Virus dalam Blog Korang

Hai semua.
Aku ada 1 benda serious nak bagi tau korang.Biasela.
Ini kan kisah budak Jakun.So,benda nak cerita ni pon ke arah kejakunan jugak lah
*x paham suda*

Now we proceed.
Korang tau tak blog korang ni pon ada virus..??
Ok.
Cara-cara nak detect blog korang ada virus ke tidak.Pergi ke sini
http://www.unmaskparasites.com/
Ok..Seterusnya.Kalau kat situ kata   ADA virus.

Korang kena pergi ke >>Sini<< dan **Sini**
Dekat situ ada tunjukkan cara nak buang malware tu.

Aiyak..penat nak tulis ni.Komen lah sikit ye.Nak like pon tak pe :)
Thanks For Reading

2 comments:

Nurul Hanif said...

Sy nak share blh x?
Sy Fukuchan SSB.

Nurul Idayu said...

Boleh..Tapi mention lah sikit nama sy yer :)