Friday, 23 September 2011

Header Freebies Untuk Awak !!

Assalamualaikum semua. Hari ini aku nak bagi hadiah special baik punya dekat korang. Kalau nak sila lah amik. Kalau tak nak sudah. Tiada paksaan. Aku ada buat header freebies sikit. Baru buat tiga. Kalau nak  bolehlah pilih mana yang berkenan di hati.



Header free yang pertama



Header free yang kedua



Header free yang ketiga

Selamat amik header  =D 

p/s : Tak nak tekan share dan like ke ? hikhiks 
p/s lagi : Akak-akak, adik-adik ... komen lah sikit =D



Thanks For Reading

3 comments:

DoRaEmoN LuRvE said...

comey nyerrr. wat lah banyak lagi. hehe

Saraaa Leen said...

comel lah dayu ! pandai bt ! eh eh kau pakai software apa photoshop eah ?

Ayu Aurora said...

@ DoRaEmoN LuRvE
klu rajin sy bua ye syg :)

@ Saraaa Leen
Aku pki photoscap and gimp. klu nk pki photoshop pon boleh :)