Saturday, 22 October 2011

Happy Birthday Dear :) Ngeee

Assalamualaikum

Hehe .. Hari ini birthday kawankawankawanbaikbaik aku .. grrr



Aku menyesal hari ni. Tau ! Tau !
Nak nangis rasa , biarlah tak nangis pon .. sob .. sob ..
Sebab aku ingat birthday dia 21/10/1997 and supposedly semalam. Tapi aku tak ingat hari ni berapa hari bulan
Ni lah padahnya tak suka tengok kalendar.
Aku cuma tengok tarikh time ada bola je and malam ni ada perlawanan bola timbal balik.
Tengok jangan tak tengok ! Terhangat di pasaran . 

Berbalik kepada tajuk ..
Sorry lah ye Nadhrah , aku late one day. 


Cuba teka mana satu Nadhrah ?? hehe . Ni gambar last year.
Yang cantik cantik tu aku lah tu .. hehee ..

Aku ni daripada tadi merepek. So aku go through dengan wish aku lah ye .

Happy Birthday birthday girl . Wish you can score 9A's in final year exam. And wish ....
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki * aku tak tau nak English kan nye , hehe *

WE  really love you muah ! And aku dengan sejujurnya aku nak bagi tau yang ......
aku tak tau nak bagi present hape ..? Blurr jugak aku memikirkannya ..


Aku juga nak wish untuk Ustazah Hazizah yang ter-sayang sangat-sangat(20/10 )
Husaini jejaka melayu terganteng ( 25/10 )
My daddy yang ter-tough gituu (10/10 )

Ketahuilah bahawa yang bergaris itu ayat membodek .. yeke # ? 
Aku tak pasti aku nak bodek hape ...

p/s : Menyesal lagi. Hari tu aku lupa nak wish birthday ayah aku. Sibuk sangat tengok bola
Kelantan VS Terengganu time tu ..
 So ayah aku tak nak belanja Pizza Hut .. sob .. sob ...

See you in next entry

Thanks For Reading

No comments: